no i wiemy już o ile będzie droższy od liftbacka
W Skodzie Octavi z 2001r nie mam przewodów do głośników -tył
Zwiń
X
-
Jeśli chcesz montować z tyłu to bardzo łatwo kabelek przeciągnąć pod plastikami przy progu. Wszystko ładnie się chowaOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a w O1 jest jakiś sens inweścić w głośniki na tył? :roll: przecież i tak nie chcą grać :?
gość zrobił wszystko sam, a głośniki grają aż miło, i wcale nie są to jakieś wypasy za nie wiadomo jaką kasę.
pozdro,
Stoned.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
Stoned, zgadzam się z Tobą. Nie jestem jakimś audiofilem i wielkim znawcą CA ale wiem że tył najlepiej zostawić taki jaki jest a lepiej tą kasę przeznaczyć na lepsze głośniki z przodu które dadzą na pewno,lepszy efekt. w kombi nie ma pola do popisu- 13cm to nie dużo, w liftbacku można w półkę wsadzić coś ciekawszego co na pewno polepszy jakość odsłuchu 8)
Komentarz
-
-
No ja mam w półce właśnie wsadzone JBL. I gra to bardzo ładnieOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
star200, w standardowe miejsca z tyłu wchodzą 13cm. W półkę np elipsy 6x9. pozdrOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Ja w swojej 01 (2003 r Ambiente) też nie miałem instalacji na tył. Jednak zamiast sie samemu męczyć podjechałem do serwisu gdzie montują CA i po niecałej godzinie wszystko już grało. Moim zdaniem takie rozwiązanie jest najlepsze i najszybsze. Koszty nie były powalające a usługa przeprowadzona szybko i dobrze. Polecam takie wyjście zamiast samemu tracić pół dnia.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Też lubię sam pomajstrować ale warunków brak. Rozkładanie całego bałaganu pod blokiem nie ma większego sensu dlatego pojechałem do speców, tym bardziej że byłem już u nich wcześniej z poprzednim autem.
Ale oczywiście jak chcesz działać sam - popieram. Plastiki schodzą bez problemów a podciągnięcie instalacji nie nastręczy większych problemów.
Powodzenia i przyjemnego słuchania
Komentarz
-
Komentarz